Viu 100% en català a la Catalunya del Nord
Plataforma_Logo

Hostal Hostalrich

156 avenue Général de Gaulle 66500 PRADES

Hostal Hostalrich

156 avenue Général de Gaulle 66500 PRADES

Al bell mig de la ciutat, un edifici elegant, un hostal de família, amb el seu parc ombrejat idoni pel descans. Un aparador transparent deixa entreveure l’interior de l’hostal Hostalrich.

Aqueix establiment té una història poc comuna que la gerent força afable us contarà amb plaer. Les nombroses teles a les parets en són records vius.  En aquest indret que és dels incís dels anys 50, quatre generacions que es van rellevar, i amb elles un munt d’artistes hi van deixar la llur empremta. I quan demaneu a la mestressa de casa per què continua amb el negoci familiar, us respondrà sense dubtar que molts sentiments emplenen aqueix hostal de 17 cambres.

La clientela que rep, a part dels turistes que venen visitar aquesta comarca del nord de Catalunya cada any i participar a les diverses manifestacions culturals de la sota prefectura del departament, és constituïda majoritàriament d’habituats a qui els agrada el confort i la quietud de les cambres, la bellesa esfereïdora del parc de 2000 metres quadrats. Un indret fora del temps com en una novel·la d’Agatha Christie a on tancant els ulls, somniaríem agafar una copa d’absint amb Hercule Poirot.

GALERIA D’IMATGES