Viu 100% en català a la Catalunya del Nord
Plataforma_Logo

Què és la GuiaCatNord?

La Guia pretén ser una font de recursos perquè els catalanoparlants puguin escollir l’establiment que en aquell moment necessitin utilitzar, i puguin ser atesos en català.

Des del sector de la restauració o el lleure fins a l’atenció sanitària o la cultura, la Guia ofereix un ampli ventall repartit pel conjunt de les comarques de la Catalunya del Nord (Capcir, Cerdanya, Conflent, Vallespir i Rosselló).

Pretén ser un portal interactiu; això es concreta en el fet que tots aquells professionals, establiments o persones provinents de diversos sectors econòmics, culturals i socials, que considerin que compleixen les aptituds lingüístiques que es requereixen per formar part de la guia, podran dirigir-s’hi fent la petició per formar-ne part. La Guia, després d’una fase d’avaluació, considerarà oportuna o no la seva pertinença al portal web.

La Guia facilitarà els recursos necessaris perquè tots aquells professionals que ho demanin puguin tenir accés a la formació adequada per millorar la presència i l’ús de la nostra llengua.

Remena, tria i dona vida al català, amb la Guia CatNord, pots!